
Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü, 6 Şubat'ta şehit olan meslektaşları ve onların yakınları için anlamlı bir etkinlik düzenledi.
Balıkesir İl Emniyet Müdürü Hasan Yiğit ve İl Emniyet Müdür yardımcıları Hakan Erol, İlyas Eryılmaz, Handan Uluç, Osman Öztürk, Mehmet Çerçi, Rıdvan Dal, Ersin Dudunalı, Fikret Bakır eşliğinde gerçekleşen etkinlik, Zağnos Paşa Camii'nde düzenlenen mevlüt programıyla başladı.
“6 Şubat’ta şehit düşen meslektaşlarımızı anma fırsatı bulduk”
İl Emniyet Müdür Yardımcısı Hakan Erol, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, "6 Şubat'ta şehit düşen meslektaşlarımızı rahmet ve minnetle anmak, onların ailelerine destek olmak amacıyla bu etkinliği düzenledik. Zağnos Paşa Camii'nde okunan mevlüt ile şehitlerimize dualar gönderdik. Akabinde, vatandaşlarımıza hayır için tavuklu pilav dağıttık. Bu etkinlikte Balıkesir Polis Akademisi öğrencilerimiz de bizimle birlikteydi. Onlarla birlikte, şehitlerimizi anma ve onlara olan minnetimizi ifade etme fırsatı bulduk. İkindi namazının ardından gerçekleştirdiğimiz mevlüt sonrasında da hayır işlerimizi yerine getirdik." dedi.
Balıkesir Emniyet Müdürlüğü, şehitleri anmak ve toplumsal dayanışmayı güçlendirmek adına düzenlenen bu etkinlikle duygu dolu bir atmosfer oluşturdu.

