
TFF 3. Lig ekiplerinden Balıkesirspor, Beşiktaş altyapısında yetişen, geçtiğimiz sezon Armoni Alanya Kestelspor’da kiralık olarak forma giyen Ahmet Gülay ile iki yıllık sözleşme imzaladı.
Transfer çalışmalarını sürdüren Balıkesirspor, genç oyuncularla anlaşmaya devam ediyor. Daha önce Doğukan Özçimen ve Yiğit Epözdemir’i yeni sezon kadrosuna dahil eden kırmızı-beyazlılar, farklı yaş kategorilerinde 48 kez ay-yıldızlı formayı giyen sol bek Ahmet Gülay ile anlaştı.
Kırmızı-beyazlı kulübün, “Balıkesirspor'umuz geçtiğimiz sezon Alanya Kestelspor'da forma giyen 21 yaşındaki sol bek, Ahmet Gülay ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Yapılan anlaşma kulübümüze ve genç oyuncumuza hayırlı olsun” paylaşımı ile duyurulan oyuncu Beşiktaş altyapısında yetiştikten sonra Alanyaspor, Aliağa FK ve Armoni Alanya Kestelspor takımlarında da kiralık olarak ter döktü.

