
Balıkesir Cumartesi Pazarı’nda tezgahları sarı rengiyle süsleyen limon fiyatları, alıcıları şaşırtıyor. Pazarın gözde ürünlerinden biri olan yatak limon, bu hafta tezgahlarda kilogram başına 50 TL'den satışa sunuluyor.
Limonların bol sulu ve taze olduğunu belirten satıcılar, ürünlerini dikkatle tezgaha dizmiş. Ancak, yüksek fiyatlar bazı alıcıların tepkisini çekmiş. Pazar yerindeki diğer tezgahlarda ise limon fiyatları 45 TL ile 70 TL arasında değişiklik gösteriyor.
Balıkesirli vatandaşlar, evlerinin vazgeçilmezi olan limonun bu denli yüksek fiyatlarda olmasını pahalı buluyor. Satıcılar, limonların kalitesini ve tazeliğini öne çıkartarak, ürünlerin değerinin bu fiyatları yansıttığını belirtiyor.
Fiyatların yüksekliği ve limonların kalitesi hakkında tartışmalar devam ederken, pazarda limon alıcılarını bekliyor.

