BIST 100
10.924,53 -1,34%
DOLAR
42,2130 0,24%
EURO
48,8961 0,49%
GRAM ALTIN
5.434,09 0,83%
FAİZ
39,87 -0,05%
GÜMÜŞ GRAM
65,72 1,06%
BITCOIN
102.496,00 -1,29%
GBP/TRY
55,6260 0,42%
EUR/USD
1,1566 0,16%
BRENT
63,63 0,39%
ÇEYREK ALTIN
8.884,74 0,83%
Balıkesir Sisli
Balıkesir hava durumu
13 °
Galatasaray
21:30
Karagümrük
15 Ağustos
Kocaelispor
19:00
Samsunspor
16 Ağustos
Göztepe
21:30
Fenerbahçe
16 Ağustos
Alanyaspor
21:30
Rizespor
16 Ağustos
Gençlerbirliği
19:00
Antalyaspor
17 Ağustos
Konyaspor
19:00
Gaziantep FK
17 Ağustos
Beşiktaş
21:30
Eyüpspor
17 Ağustos
Başakşehir
21:30
Kayserispor
17 Ağustos
Kasımpaşa
21:30
Trabzonspor
18 Ağustos
  • ANASAYFA
  • SPOR
  • Bandırma’da geleceğin kadın futbolcuları seçmelerde ter döktü

Bandırma’da geleceğin kadın futbolcuları seçmelerde ter döktü

Balıkesir’in Bandırma ilçesinin kadın futbol takımı temsilcisi Bandırmagücü Spor Kulübü Kadın Futbol Takımı’nın genç yeteneklere A Takım’da oynama fırsatı sunduğu seçmeler büyük ilgi gördü.

bandırma

Balıkesir'in Bandırma ilçesinin kadın futbol takımı temsilcisi Bandırmagücü Spor Kulübü Kadın Futbol Takımı'nın genç yeteneklere A Takım'da oynama fırsatı sunduğu seçmeler büyük ilgi gördü.

Bandırmagücü Spor Kulübü Kadın Futbol Takımı, bu sezon şampiyonluk hedefiyle çalışmalarını sürdürürken, kadın futbolunun tanıtımı ve gelişimine katkıda bulunmayı amaçlıyor. Bandırma'da, kadın futbolunun yükselen yıldızları için gerçekleştirilen Bandırmagücü Spor Kulübü'nün Kadın A Takımı ve U17 Kız Takımı seçmeleri büyük ilgi gördü. Futbola olan tutkularını ve yeteneklerini sergilemek isteyen genç sporcular kıyasıya rekabet ettiler.

Bandırmagücü Kadın Futbol Takımı Sportif Direktörü Özkan Turan, takımı geçen sene hayata geçirdiklerini belirterek, “Geçen yıl TFF Kadınlar 3. Ligi'nde mücadele ettik ve grubumuzu 5. tamamladık. Bu sezon ise şampiyonluk parolasıyla yola çıktık, transferlerimizi yaptık. Kadromuzda geniş bir oyuncu sayısı var. Daha çok verim alabilmek için şu anda da seçmeler düzenliyoruz. Bandırma, Balıkesir, Bigadiç, Biga ve Bursa gibi bölgemizin her yerinden sporcular buradalar. Amacımız kadın futbolunu tanıtmak. Kadınların da erkeklerle aynı mücadeleyi gösterdiğini herkese ispatlamak istiyoruz” dedi.

Bandırmagücü Kadın Futbol Takımı Teknik Sorumlusu Metin Kök, A Takımı için seçme yaptıklarını kaydederek, “Bir hafta sonra antrenmanlara başlayacağız. Hedefimiz şampiyonluk. Bu potansiyelimiz var. İyi transferler yaptık. Yaklaşık 22 kişilik bir kadromuz olacak. Bugün yaptığımız seçmelerden takviyelerle kadromuzu tamamlayacağız” diye konuştu.
Seçmelere katılan Bahar Babalı ve Sudenur Erden, futbola küçük yaşlardan itibaren büyük bir ilgi duyduklarını ve hedeflerinin daha büyük kulüplerde oynayarak A Milli Takım'da yer almak olduğunu belirttiler.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?