Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Balıkesir’de Yayaların Can Güvenliği Tehlikede

Balıkesir’de Emniyet Kavşağı’ndan Avlu’ya giden cadde üzerinde yaya geçidinin bulunmaması,

Balıkesir’de Emniyet Kavşağı’ndan Avlu’ya giden cadde üzerinde yaya geçidinin bulunmaması, vatandaşların can güvenliğini riske atıyor. Trafik akışının yoğun olduğu bu yol, yayaların karşıdan karşıya geçmek zorunda kaldığı, ancak güvenli bir geçiş imkanı bulamadığı bir nokta haline gelmiş durumda.

Trafik Yoğunluğu ve Geçiş Güvenliği

Özellikle günün belirli saatlerinde artan trafik yoğunluğu, yayaların güvenli geçiş yapmasını daha da zorlaştırıyor. Araçlar hızlı seyrederken yayalar, yaya geçidi eksikliği nedeniyle bu noktada karşıya geçerken büyük bir tehlikeyle yüz yüze kalıyor. Vatandaşlar, bu durumun düzeltilmesi için yetkililerden çözüm bekliyor.

Vatandaşlardan Yaya Geçidi Talebi

Avlu’ya ulaşmak isteyen vatandaşlar, yaya geçidi olmamasının kendilerini zor durumda bıraktığını belirtiyor. Bölge sakinleri ve yoldan geçen yayalar, yetkililerin bu alana acilen bir yaya geçidi yerleştirmesini talep ediyor. Güvenli geçiş imkanı sağlayacak bir düzenlemenin yapılması, kazaların önlenmesi açısından büyük önem taşıyor.

Yetkililere Çağrı: Can Güvenliği Öncelikli Olmalı

Vatandaşlar, can güvenliğini sağlamak adına gerekli adımların atılmasını bekliyor. Bölgeye bir yaya geçidi eklenmesi, yayaların güvenle yolun karşısına geçebilmeleri için önemli bir çözüm olacak.