
Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu’nun 6. olağanüstü genel kurulunda BAGİAD Başkanı Emrah Bilcanlı, Yüksek İstişare Konseyi üyeliğine, 8. Dönem TÜGİK Yönetim Kurulu Üyesi Rahmi Kula ve İbrahim Onur ise TÜGİK Denetleme Kurulu Üyeliğine seçildi.
Balıkesir Genç İşadamları Derneği’nin (BAGİAD) bağlı olduğu Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu’nun (TÜGİK) 6. olağanüstü genel kurul toplantısı Bursa Crowne Plaza Otel’ de gerçekleştirildi.
BAGİAD Başkanı Emrah Bilcanlı ile birlikte 8. Dönem TÜGİK Yönetim Kurulu asil üyesi Rahmi Kula, konfederasyon delegeleri ve yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı genel kurulda tüzük değişikliği ile konfederasyonun ismi Türkiye Genç İş İnsanları Konfederasyonu olarak değiştirildi.
BAKAN ALBAYRAK’I ZİYARET EDECEKLER
Genel kurulun tek genel başkan adayı olan ve delegelerin oy birliğiyle göreve yeniden seçilen Erkan Güral, “Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. TÜGİK üyesi iş insanlarımızın sorunlarını çözme adına kamuyla iş dünyası arasında köprü olma görevimizi sürdüreceğiz. Bu kapsamda önümüzdeki günlerde Hazine ve Maliye Bakanımız Berat Albayrak’a yapacağımız ziyarette kendilerine sunmak üzere iş dünyasının ve üyelerimizin görüş, öneri ve sorunlarını içeren kapsamlı bir rapor hazırlığı içerisindeyiz.
Cinsiyet ayrımcılığını çağrıştıran bir ifade içermemek adına bugün verdiğimiz kararla yaptığımız isim değişikliği, camiamızın çok daha kapsayıcı bir yapıya sahip olmasını sağlayacaktır. TÜGİK büyük bir çatı kuruluştur ve Türk iş dünyasının gençlik aşısıdır” dedi.
Yapılan olağanüstü genel kurulda BAGİAD Başkanı Emrah Bilcanlı TÜGİK Yüksek İstişare Konseyi (YİK) asil üyeliğine, Rahmi Kula ve İbrahim Onur da TÜGİK Denetleme Kurulu asil üyeliğine, BAGİAD Genel Sekreteri Volkan Altınöz TÜGİK Denetleme Kurulu Yedek üyeliğine, BAGİAD Başkan Yardımcısı Emre Çelik ise TÜGİK Haysiyet Divanı Yedek üyeliğine seçildi.
BİLCANLI BAŞARI DİLEDİ
BAGİAD Başkanı Emrah Bilcanlı, “Öncelikle TÜGİK genel kurul sonucunun tüm camiamız adına hayırlı olmasını diliyorum. Yeni dönem çalışma kurullarına seçilen BAGİAD üyelerimiz başta olmak üzere Erkan Güral’ın Genel Başkanlığındaki 9. dönem çalışma kurullarında görev alan tüm üyeleri tebrik ediyor ve başarılar diliyorum” dedi. (Haber Merkezi)

