BIST 100
12.122,94 -2,03%
DOLAR
49,1941 0,03%
EURO
55,1359 -0,48%
GRAM ALTIN
6.501,93 -1,24%
BITCOIN
83.336,00 -2,66%
FAİZ
39,82 -0,13%
GÜMÜŞ GRAM
94,71 -2,41%
GBP/TRY
65,0797 -0,38%
EUR/USD
1,1200 -0,52%
BRENT PETROL
99,47 -0,74%
ÇEYREK ALTIN
10.630,65 -1,24%
Balıkesir Açık
Balıkesir hava durumu
16 °
  • ANASAYFA
  • GÜNCEL
  • AK Parti Balıkesir Heyetinden Basın İlan Kurumu’na Ziyaret

AK Parti Balıkesir Heyetinden Basın İlan Kurumu’na Ziyaret

AK Parti Balıkesir Heyetinden Basın İlan Kurumu’na Ziyaret

AK Parti Balıkesir İl Başkanı Mehmet Aydemir ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Balıkesir Milletvekili Belgin Uygur, Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Abdülkadir Çay ile bir araya geldi.

Balıkesir Heyetinden Ankara’da Önemli Temas

AK Parti Balıkesir İl Başkanı Mehmet Aydemir ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Belgin Uygur, Ankara’da Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Abdülkadir Çay’ı ziyaret etti. Gerçekleşen görüşmede, yerel basının durumu ve medya sektörüne ilişkin güncel gelişmeler ele alındı.

Ziyaretin, Balıkesir basını ile kurumlar arasındaki iletişimi güçlendirmesi açısından önemli olduğu değerlendiriliyor.

Yerel Basın Gündemi Masaya Yatırıldı

Görüşmede özellikle yerel basının sürdürülebilirliği, dijitalleşme süreci ve resmi ilan politikaları gibi konuların gündeme geldiği öğrenildi. Balıkesir’de faaliyet gösteren basın kuruluşlarının mevcut durumu ve beklentileri de toplantıda dile getirildi.

AK Parti heyeti, yerel medyanın güçlenmesinin hem şehir hem de demokrasi açısından kritik öneme sahip olduğuna dikkat çekti.

“Nazik Misafirperverlikleri İçin Teşekkür Ediyoruz”

Ziyaret sonrası yapılan açıklamada, İl Başkanı Mehmet Aydemir ve Milletvekili Belgin Uygur, Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Abdülkadir Çay’a misafirperverliği dolayısıyla teşekkür etti.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:
“Genel Başkan Yardımcımız ve Balıkesir Milletvekilimiz Sayın Belgin Uygur ile birlikte Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Sayın Abdülkadir Çay’ı ziyaret ettik. Nazik kabulleri ve misafirperverlikleri için kendilerine teşekkür ediyoruz.”

İş Birliği Mesajı Verildi

Ziyaret, Balıkesir ile Ankara arasındaki kurumsal temasların güçlenmesi açısından önemli bir adım olarak değerlendirilirken, önümüzdeki süreçte yerel basına yönelik destek ve iş birliklerinin artabileceği sinyali verildi.

Balıkesir’de basın sektörünün gelişimine katkı sunacak adımların, bu tür temaslarla daha da hız kazanması bekleniyor.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?