BIST 100
10.871,08 0,16%
DOLAR
41,9489 0,03%
EURO
48,6399 -0,46%
GRAM ALTIN
5.341,06 0,24%
FAİZ
40,04 0,10%
GÜMÜŞ GRAM
64,33 1,31%
BITCOIN
111.054,00 -1,58%
GBP/TRY
55,2310 -0,75%
EUR/USD
1,1586 -0,56%
BRENT
64,98 0,90%
ÇEYREK ALTIN
8.732,63 0,24%
Balıkesir Açık
Balıkesir hava durumu
11 °
Galatasaray
21:30
Karagümrük
15 Ağustos
Kocaelispor
19:00
Samsunspor
16 Ağustos
Göztepe
21:30
Fenerbahçe
16 Ağustos
Alanyaspor
21:30
Rizespor
16 Ağustos
Gençlerbirliği
19:00
Antalyaspor
17 Ağustos
Konyaspor
19:00
Gaziantep FK
17 Ağustos
Beşiktaş
21:30
Eyüpspor
17 Ağustos
Başakşehir
21:30
Kayserispor
17 Ağustos
Kasımpaşa
21:30
Trabzonspor
18 Ağustos

Onlar da gitti

Onlar da gitti

Spor Toto 1. Lig 2018-2019 Sezonu’nun tamamlanmasına günler varken, Balıkesirspor’da başlayan yaprak dökümü devam ediyor. Hatayspor karşılaşmasının ardından kırmızı-beyazlı kulübe veda eden oyuncular kervanına Muhammed Ali Doğan ve Sedat Şahintürk de katıldı.

Ayrılık haberini sosyal medya paylaşımı ile duyuran Muhammed Ali Doğan, “Öncelikle Balıkesirspor’da oynadığım 3 buçuk yıllık süreçte bana desteklerini esirgemeyen taraftarlara, yönetime, personellere, hocalarıma ve büyük Balıkesirspor camiasına teşekkür ederim. Bu süreçte tanıdığım ağabeylerim ve kardeşlerimi çok seviyorum. Bundan sonraki hayatımızda da beraber oluruz” dedi.

Kırmızı-beyazlı formayı giydiği sürede kendisini gurbette hissetmediğini dile getiren Muhammed Ali Doğan, “Bu büyük camianın parçası olmak beni gururlandırıyor. Kırmızı-beyaz renkleri ve Balıkesirspor armasını her zaman kalbimde taşıyacağım” dedi.

Özellikle bu sezon, her türlü zor şartta mücadelelerini eksik etmediklerini belirten Muhammed Ali Doğan, “Sonuna kadar, son terimize kadar Balıkesirspor’umuz için savaştık. İnşallah en kısa zamanda Balıkesirspor’umuz hak ettiği yere varır. Bu taraftar, bu camia, güzel günleri görmeyi hak ediyor. Benim en ufak bir emeğim varsa sonuna kadar hakkım helal olsun. Siz de hakkınızı helal edin” dedi.

LİSTE UZUYOR

Ekonomik ve idari anlamda sıkıntılı bir sezonu geride bırakan Balıkesirspor’da şehri terk eden yabancı oyunculardan Mahatma Otoo ve Steve Beleck, sözleşmelerini fesih ederek, yollarını ayırdı. Foxi Kethevoama alacaklarının ödenmemesi nedeniyle sözleşmesini fesih etmeye hazırlanıyor.

Kırmızı-beyazlı ekibin yerli oyuncularında durum çok farklı değil. Mehmet Boztepe ve Cüneyt Köz’ün ardından Muhammed Ali Doğan da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla veda etti. Beşiktaş’ta kiralık olarak son iki sezonda Balıkesirspor forması giyen Sedat Şahintürk de camiaya veda ederek, siyah-beyazlı takıma geri döndü. İrfan DUROĞLU

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?