BIST 100
11.231,17 -2,99%
DOLAR
49,6277 0,10%
EURO
55,7443 0,03%
GRAM ALTIN
6.470,03 -1,95%
BITCOIN
81.529,00 -3,64%
FAİZ
39,62 0,33%
GÜMÜŞ GRAM
88,23 -4,54%
GBP/TRY
66,5211 0,09%
EUR/USD
1,1206 -0,23%
BRENT PETROL
107,69 1,08%
ÇEYREK ALTIN
10.578,49 -1,95%
Balıkesir Parçalı Az Bulutlu
Balıkesir hava durumu
22 °

Önce “evet” dedi, sonra bir tepsi pilav ve baklava yedi!

WhatsApp Image 2026-10-24 at 13.20.25

Balıkesir Aktüel Gazetesi İmtiyaz Sahibi Süleyman Namlı, İrem Yıldız ile dünyaevine girdi. İl protokolünün şahitliğinde “evet” diyen gazeteci damat, düğün sonrası sağdıçların hazırladığı sürprizden kaçamadı. Eve girebilmek için bir tepsi tavuklu pilav ve bir tepsi baklavayı yemek zorunda kalan Namlı, sırtına indirilen yumruklar eşliğinde kapıdan içeri girdi.

Balıkesir basın camiasının tanınan isimlerinden, Balıkesir Aktüel Gazetesi İmtiyaz Sahibi Süleyman Namlı, gönlünü kaptırdığı İrem Yıldız ile görkemli bir düğün töreniyle hayatını birleştirdi. Siyaset, bürokrasi, yerel yönetimler, basın ve iş dünyasını buluşturan düğün, renkli anlara sahne oldu. Ancak gecenin en çok konuşulacak anları, nikâh masasından çok, damadın eve girişinde yaşandı.

Tuna Plaza’da düzenlenen düğüne AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Belgin Uygur, AK Parti Balıkesir milletvekilleri İsmail Ok ve Mustafa Canbey ile AK Parti Karesi İlçe Başkanı Hakan Aka başta olmak üzere çok sayıda davetli katıldı.

Genç çiftin nikâh şahitleri arasında Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul ve Balıkesirspor’un eski başkanlarından Ümit Arslan da yer aldı. İl protokolünün şahitliğinde “evet” diyen gazeteci damat Namlı, nikâhın ardından siyasilerle karşılıklı oynayarak mutluluğunu paylaştı.

Damada pilav ve baklava mesaisi!

Gecenin asıl sürprizi ise düğün sonrasında yaşandı. Hayatını İrem Yıldız ile birleştiren gazeteci Süleyman Namlı, evlilik cüzdanını alıp düğün telaşını geride bıraktığını düşünürken sağdıçların geleneksel damat şakalarıyla karşılaştı.

Evin kapısına gelen Namlı’ya içeri girebilmesi için adeta ziyafet kuruldu. Sağdıçlar tarafından bir tepsi tavuklu pilav ile bir tepsi baklava yemeye zorlanan gazeteci damat, evine kavuşabilmek için zorlu bir mesai yaptı.

Pilav ve baklava sınavını tamamlayan Namlı, bu kez de sırtına indirilen yumruklar eşliğinde kapıdan içeri sokuldu. Böylece il protokolünün şahitliğinde başlayan evlilik yolculuğu, sağdıçların damada özel hazırladığı renkli ve bir o kadar da yorucu karşılama töreniyle devam etti.

Davetlilerin katılımıyla gerçekleşen düğünde Süleyman ve İrem Namlı çifti, aileleri ve sevdikleriyle birlikte mutluluklarını paylaştı.

Haberci Gazetesi ailesi olarak Süleyman ve İrem Namlı çiftini gönülden tebrik ediyor, bir ömür boyu sevgi, huzur ve mutluluk diliyoruz. Damat Namlı’ya da pilavlı, baklavalı evlilik maratonunda başarılar diliyoruz!

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?