
MHP İl Başkanı Ekrem Gökay Yüksel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı ‘Biz Bize Yeteriz Türkiyem’ kampanyasına Balıkesir İl Başkanlığı olarak yönetim kurulu üyelerinin katkılarıyla 5 bin lira katılacaklarını açıkladı.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Ekrem Gökay Yüksel, dünyayı kasıp kavuran korona virüs salgını dolayısıyla gerek ülkede gerekse dünya üzerinde yaşanan vakaların tüm vatandaşların malumu olduğunu söyledi.
Yüksel, “Bu kapsamda, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin, tüm kamu kurumları eliyle uygulamaya koyduğu tedbir kararlarına uymak tüm vatandaşlarımızın can güvenliği açısından önem arz etmektedir. Bilinmelidir k tüm bilimsel açıklamalar ışığında bu salgınla baş edebilmenin yegane yolu bireysel temastan kaçınmak ve zaruri haller dışında sokağa çıkmamaktır. Zor zamanlar, ne yazık ki zor kararlar gerektirmektedir. Ancak herkesin alınan tedbirlere uyması, birlik ve beraberliği elden bırakmadan, kara propagandalara kapılmadan hayatına devam etmesi ve devletimizin resmi açıklamaları dışında kalan nifak amaçlı sosyal medya söylemlerine kulak asmadan, sükunet ve bilim ışığında bu salgının üstesinden gelmesi önem arz etmektedir. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamış olduğu ‘Biz Bize Yeteriz Türkiyem’ kampanyasına destek vermek amacıyla Balıkesir İl Başkanlığı olarak yönetim kurulu üyelerimizin katkılarıyla 5 bin liralık bir yardım havuzu oluşturmuş bulunmaktayız. Devletimizin açıklamış olduğu banka hesap numaralarına az da olsa sağlayacağımız katkı ile safımızı belli etmek istedik.
Bu vesile ile hem bugünümüzü hem de geleceğimizi korumak amacıyla canını dişine takan ve hiçbir fedakarlıktan kaçmayan başta sağlık çalışanları ordumuz olmak üzere, gözünü kırpmadan vatan müdafaasına devam eden Türk Silahlı Kuvvetleri personeline de şükranlarımızı arz ederiz” dedi. Mustafa ATİK

