BIST 100
12.249,04 2,53%
DOLAR
49,1348 0,08%
EURO
55,2927 -0,05%
GRAM ALTIN
6.573,85 -0,29%
BITCOIN
85.209,00 0,71%
FAİZ
39,83 0,00%
GÜMÜŞ GRAM
96,00 -0,29%
GBP/TRY
64,9155 -0,03%
EUR/USD
1,1245 0,01%
BRENT PETROL
101,29 -0,27%
ÇEYREK ALTIN
10.752,48 -0,25%
Balıkesir Parçalı Az Bulutlu
Balıkesir hava durumu
14 °

Abdullah Altıntaş, Ak Parti İl Sekreteri oldu

Ak Parti İl Başkanlığı Yürütme Kurulu’nda yapılan devir teslim töreninde Abdullah Altıntaş İl Sekreterliği görevini Mehmet Fatih Beyoğlu’ndan devraldı.

Ak Parti İl Başkanlığı’nda Başkan Yardımcısı olarak İl Sekreterliği görevini yürüten Mehmet Fatih Beyoğlu, görevi Abdullah Altıntaş’a devretti. Ak Parti İl Başkan Vekili Vahdettin Çiftçi başkanlığında düzenlenen törende, birlik ve beraberlik mesajı verildi.

ÇİFTÇİ: CUMHURBAŞKANIMIZIN GÖSTERDİĞİ HEDEFLER DOĞRULTUSUNDA YOLA DEVAM

Ak Parti İl Başkan Vekili Vahdettin Çiftçi, “Uzun yıllardır Ak Parti Balıkesir İl Başkanlığında, İl Sekreterliği görevini başarıyla yürüten Mehmet Fatih Beyoğlu kardeşimiz görevini Abdullah Altıntaş abimize devredecek. Fatih bey uzun yıllardır partimizde dava şuuruyla hizmet eden bir kardeşimiz. Görev değişikliğinin sebebi, Fatih bey kardeşimizin işlerinin yoğunluğu ve akademik kariyerinin devam etmesinden kaynaklanmaktadır. Parti içi yoğunluğumuzun çalışmalarını aksatacağı için böyle bir talebi oldu ve o nedenle böyle bir değişim gerçekleşmektedir. Bu yapılacak değişimin partimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Birliğimizin, beraberliğimizin bütünleşmesine vesile olmasını Cenab-ı Hakk’tan niyaz ediyorum. Eskiden süregelen temel taşı kardeşlerimizle birlikte Cumhurbaşkanımızın gösterdiği hedefler doğrultusunda çıtayı daha yükselterek çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu değişikliğin hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

BEYOĞLU: BU BİR BAYRAK YARIŞIDIR

2018 yılından beri Ak Parti İl Başkanlığı’nda bu önemli görevi yürüttüğünü belirten İl Sekreteri Mehmet Fatih Beyoğlu, “Son dönemde yoğunluk kazanan akademik çalışmalarım ve iş faaliyetlerim nedeniyle böyle bir talebim oldu. Bu bir bayrak yarışıdır. Bu kutsal bayrağı İl Başkanımızın onayı ile yine dava arkadaşımız Abdullah Altınbaş beye devretmek üzere toplanmış bulunmaktayız. Abdullah beye bu kutlu görevde başarılar diliyorum. Partimize, ilimize, davamıza kıymet katacağını düşünüyorum. Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

ALTINTAŞ: BİZ BİRİZ, BERABERİZ, BU DAVANIN TAKİPÇİSİYİZ

Ak Parti Balıkesir İl Başkanlığı İl Sekreterliği görevine getirilen Abdullah Altıntaş, “İl Başkanımızın tensipleriyle, Fatih kardeşimizden Başkan Yardımcılığı İl Sekreterliği görevini devralmak için toplanmış bulunuyoruz. Başkanımızın güzel dileklerine bende katılıyorum. Bu bir bayrak yarışı, bizde bayrağı aldığımız noktadan daha ileriye taşıma gayreti içerisinde olacağız. İnandığımız davaya hizmet bizim için bir aşktır. Bunun için gece gündüz çalışacağız. Fatih kardeşimizden de zamanı geldiğinden gerekli destekleri isteyeceğiz. Bu bir bilgi birikimidir. Biz biriz, beraberiz, sonuna kadarda bu davanın takipçisiyiz” dedi. Mahmut ACARÖZ

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?