
22. ve 23. dönem Ak Parti Balıkesir Milletvekili Ali Osman Sali, Altıeylül Kitap Fuarı’nda ‘Bürokratik İktidar’ isimli kitabını kitapseverler için imzaladı.
2. Altıeylül Kitap Fuarı 7’nci gününde birbirinden değerli yazarları ağırlamaya devam ediyor. 22 ve 23. Dönem Ak Parti Balıkesir Milletvekili Ali Osman Sali, kitap fuarında ‘Bürokratik İktidar’ isimli kitabını imzaladı. Denetim Elemanı; Kamu Yöneticisi, SSK Müfettiş Yardımcısı; Başbakanlık Müfettiş Yardımcısı, Müfettişi; Başmüfettişi, Devlet Personel Başkanı ve Başbakanlık Başmüfettişliği, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri gibi birçok kademede görev alan Sali, kitabını imzalayıp, kitapseverlerle söyleşi gerçekleştirdi.
AVCI: KENDİSİNE ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM
Söyleşinin ardından konuşan Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, “Hemşehrim ve saygı değer ağabeyimiz Ali Osman Sali’yi 2’nci Altıeylül Kitap Fuarı’nda ağırlıyor olmaktan dolayı şeref duyuyoruz. Kendisi devletimizin birçok kademesinde hizmet ettikten sonra 22 ve 23’üncü dönem Ak Parti Balıkesir Milletvekili olarak bu dava için ter dökmüş çok kıymetli bir isimdir. Bugün burada değerli bir kitabını bizler için imzalayıp bu güzel söyleşiyi gerçekleştirdiği için kendisine şükranlarımı sunuyorum” dedi. Çiğdem AKBAY

