Yayınlanma Tarihi :

Başaran, seçimler için destek istedi

Başaran, seçimler için destek istedi

Ak Parti Balıkesir İl Başkanlığı Ramazan ayı ilçe ziyaret programına Altıeylül ilçesi ile devam etti. Cumartesi Pazarı’nı ziyaret eden Ak Parti İl Başkanı Ekrem Başaran, pazar esnafı ve vatandaşları dinledi, 14 Mayıs seçimlerinde Cumhurbaşkanı ve Cumhur İttifakı için destek istedi.

Ak Parti İl teşkilatı Ramazan ayı ilçe ziyaret programı kapsamında Altıeylül Cumartesi Pazarında pazar esnafı ve vatandaşları dinledi. Pazar ziyaretine İl Başkanı Ekrem Başaran, Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, Ak Parti İlçe Başkanı Ömer Munis, Ak Parti Balıkesir İl Yürütme Kurulu ve Yönetim Kurulu üyeleri, İl Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanı, 28. dönem milletvekili aday adayları katıldı.

Pazar esnafına hayırlı işler, hayırlı Ramazanlar dileklerini ileten İl Başkanı Başaran, Belediye Başkanı Avcı ve Ak Parti ekibiyle birlikte hem esnafla, hem de vatandaşlarla sohbet etti. Esnaf ve vatandaşların gösterdiği ilgi karşısında büyük bir memnuniyet duyduğunu belirten Başaran, “Milletimizin Ak Parti’ye ve Cumhurbaşkanımıza olan teveccühünü görünce mutlu olduk. Gösterilen ilgi ve destek gerçekten bizim için çok önemli. Milletimizin sıcak ve samimi yaklaşımı, destek veren konuşmaları 14 Mayıs’ta Milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin belirleyicisi niteliğindeydi. Altıeylül pazar esnafımıza ve Altıeylül’de yaşayan vatandaşlarımıza ilgilerinden, gösterdikleri samimiyetten dolayı çok teşekkür ediyorum. Biz milletimizle güçlüyüz. İnşallah 14 Mayıs’ta kazanan Cumhurbaşkanımız olacak, Ak Parti ve Cumhur İttifakı olacak. Buradan hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

“MİLLETİMİZLE BİRLİKTE BU SEÇİMLERİ KAZANACAĞIZ”

Akşam iftar sonrası Ayşebacı Kırsal Mahallesi’ni ziyaret eden ve burada kahvehanede vatandaşlarla sohbet eden Ak Parti İl Başkanı Ekrem Başaran, “Milletimizin Cumhurbaşkanımıza ve Ak Parti’ye gösterdiği ilgi ve samimiyet bizleri mutlu etti. Görüyoruz ki insanlarımızın çoğu bizlere büyük teveccüh gösteriyorlar. Cumhurbaşkanımızı çok seviyorlar. Rabbim Cumhurbaşkanımıza sıhhat ve uzun ömürler versin. Memleketimizin başında, daha nice yıllar bu memleketi daha ileriye götürmek için, sadece memleketimizi değil tüm İslam memleketlerinde, ümmetimizi ileriye götürmek için, haklarını savunmak için, bizim başımızdan eksik etmesin. Çünkü çok güzel bir davada, çok güzel bir liderin yol arkadaşlığını yapmaktayız. Sizlerin, milletimizin desteği ve teveccühü ile 14 Mayıs’ta zafer Cumhurbaşkanımızın olacak, Ak Parti’nin, Cumhur İttifakının olacak” dedi. Fatma Uysal

Kaynak : Şeyma Kızıler

YORUM YAP