Yayınlanma Tarihi :

Gürespor’un liderle imtihanı

Gürespor’un liderle imtihanı

Son altı maçından da galip ayrılmayı başaran Ferhatoğlu Edremit Belediyesi Gürespor, bugün oynanacak Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi 25. Hafta müsabakasında lider Tarsus Belediyesi’nin misafiri olacak.

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi 24. Hafta mücadelesinde Ege Yapı Urla Gençlik ile karşı karşıya gelen Ferhatoğlu Edremit Belediyesi Gürespor, ilk üç çeyrekte ortaya koyduğu üstün performansla final periyotuna 16 sayı avantajla girdiği müsabakayı 92-79 kazandı.

Bu sonuçla, üst üste altıncı, toplamda ise 14’ncü galibiyetini alan Körfezin Melekleri, Mersin’e 37 puanla dördüncü sırada gitti.

Geçtiğimiz hafta Tourism X Boğaziçi Basketbol ile deplasmanda karşılaşan Tarsus Belediyesi ise ilk periyotunu 23-19 mağlup tamamladığı maçı, özellikle son çeyrekte sergilediği mücadeleyle 72-88 kazandı.

Böylece, son 11 maçını da kazanan Tarsus Belediyesi, 44 puanla liderliğini sürdürürken, geride kalan 23 maçta sadece Elazığ İl Özel İdare ve İzmit Belediyespor deplasmanlarında kaybetti.

GOODLETT Mİ? WEATHERSBY Mİ?

Sezonun ilk devresinde Edremit’te oynanan maçı 64-80 kazanan Tarsus Belediyesi’nin en skorer ismi olarak Sasha Samolia Goodlett, dikkat çekerken, Ferhatoğlu Edremit Belediyesi Gürespor’un sayı yükünü ise Zakyia Jaloise Weathersby omuzluyor.

BUGÜN, SAAT 14.00’TE

Mersin Edip Buran Spor Salonu’nda Tarsus Belediyesi ile Ferhatoğlu Edremit Belediyesi Gürespor arasında bugün oynanacak Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi 25. Hafta müsabakası, saat 14.00’te başlayacak. Karşılaşma TBF TV YouTube kanalından canlı yayınlanacak. İrfan DUROĞLU

Kaynak : İrfan Duroğlu

YORUM YAP