
Ressam Fatoş Karadağ’ın ‘EGE’de ismini verdiği sergi Ayvalık Belediyesi Orhan Peker Sanat Galerisi’nde açıldı. Sergi 11 Temmuz’a kadar sanatseverler tarafından gezilebilecek.
1 Temmuz’dan itibaren pandemi sürecinde uygulanan kısıtlamaların kalkmasının ardından Ayvalık Belediyesi Orhan Peker Sanat Galerisi birbirinden değerli sanatçılara ev sahipliği yapmaya kaldığı yerden devam ediyor.
Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi mezunu olan ve üç yıldır Ayvalık’ta yaşayan Ressam Fatoş Karadağ, eserlerinde yağlı boya tekniğini kullanıyor. Serginin açılışına Ayvalık Belediyesi adına Başkan Yardımcısı Ethem Vardı, eşi emekli resim öğretmeni Zeliha Vardı ve çok sayıda sanatsever katıldı. (Haber Merkezi)