Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Balıkesir’de Polis Haftası Ziyareti

Türk Polis Teşkilatının 181’inci kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası

Türk Polis Teşkilatının 181’inci kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası kapsamında Balıkesir’de anlamlı bir ziyaret gerçekleştirildi. Şükrü Yaman, Enver Erbil Karaca ve beraberindeki heyet, İsmail Ustaoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Polis Haftası Kapsamında Anlamlı Buluşma

Gerçekleşen ziyarette, Türk Polis Teşkilatının köklü geçmişi ve toplum huzuruna sağladığı katkılar ön plana çıktı. İl Emniyet Müdürü Şükrü Yaman, Polis Haftası’nın önemine dikkat çekerek teşkilatın 181 yıllık tecrübesiyle vatandaşların güvenliği için aralıksız görev yaptığını ifade etti.

Emniyet Teşkilatının Çalışmaları Değerlendirildi

Ziyarette, Balıkesir genelinde yürütülen güvenlik hizmetleri, asayiş çalışmaları ve kamu düzenine yönelik faaliyetler ele alındı. Emniyet birimlerinin sahadaki etkinliği ve vatandaş memnuniyetine yönelik yürütülen çalışmalar hakkında bilgi paylaşımında bulunuldu.

Vali İsmail Ustaoğlu ise polis teşkilatının fedakâr çalışmalarına vurgu yaparak, toplum huzurunun sağlanmasında emniyet güçlerinin büyük rol üstlendiğini belirtti.

Karşılıklı İyi Niyet Mesajları

Samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyarette, kamu kurumları arasındaki iş birliğinin önemi de vurgulandı. Polis teşkilatının gece gündüz demeden görev yaptığına dikkat çeken Vali Ustaoğlu, tüm emniyet mensuplarının Polis Haftası’nı kutladı.

Polis Teşkilatına Teşekkür

Ziyaret sonunda karşılıklı iyi dilekler iletilirken, Türk Polis Teşkilatının toplum güvenliği için yürüttüğü özverili çalışmalar dolayısıyla teşekkür edildi.

Balıkesir’de gerçekleştirilen bu anlamlı buluşma, Polis Haftası kapsamında kamu kurumları arasındaki dayanışmanın güçlü bir örneği olarak değerlendirildi.