Yayınlanma Tarihi :

Esnafları dolandırıcılık olaylarına karşı uyardılar

BİLECİK İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNE BAĞLI TOPLUM DESTEKLİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ ÇEVREDE BULUNAN ESNAFLARI DOLANDIRICILIK KONUSUNA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME BULUNDU.

Esnafları dolandırıcılık olaylarına karşı uyardılar

Bilecik İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Toplum Destekli Şube Müdürlüğü ekipleri esnafları dolandırıcılık konusuna ilişkin bilgilendirme bulundu.

Toplum Destekli Şube Müdürlüğü ekipleri her hafta olduğu gibi düzenli olarak kentte bulunan esnafları dolandırıcılık konusunda bilgilendirme faaliyeti düzenlendi. Bu kapsamda, Beşiktaş Mahallesi Muhtarlığı, Beşiktaş Mahallesi Pazar Alanı ve il merkezinde faaliyet gösteren işyerleri ziyaret edildi. Vatandaşları dolandırıcılık çeşitleri, iletişim yoluyla dolandırıcılık, genel güvenlik konuları gibi hakkında vatandaşlara bilgilendirme bulundular.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı

YORUM YAP