BIST 100
14.426,14 0,21%
DOLAR
48,0650 0,20%
EURO
56,2704 0,25%
GRAM ALTIN
7.050,79 1,30%
FAİZ
40,85 0,00%
GÜMÜŞ GRAM
106,56 1,56%
BITCOIN
76.494,00 5,27%
GBP/TRY
65,6635 0,23%
EUR/USD
1,1698 0,17%
BRENT
93,30 -0,51%
ÇEYREK ALTIN
11.528,04 1,30%
Balıkesir Açık
Balıkesir hava durumu
27 °
  • ANASAYFA
  • ASAYİŞ
  • Balıkesir’de Kuyuya Düşen Koyun İtfaiye Ekiplerince Kurtarıldı

Balıkesir’de Kuyuya Düşen Koyun İtfaiye Ekiplerince Kurtarıldı

Balıkesir’de Kuyuya Düşen Koyun İtfaiye Ekiplerince Kurtarıldı (2)

Balıkesir’in Altıeylül ilçesine bağlı Ortamandıra Mahallesi’nde kuyuya düşen koyun, itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla kurtarılarak sahibine teslim edildi.

Balıkesir’in Altıeylül ilçesinde kuyuya düşen koyun, ekiplerin müdahalesiyle bulunduğu yerden çıkarıldı. Olay, Ortamandıra Mahallesi’nde meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre, 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bir koyunun kuyuya düştüğü yönünde ihbar geldi. İhbar üzerine Balıkesir itfaiyesinden 1 araç ve 5 personel bölgeye sevk edildi.

Kuyuya düşen koyun kurtarıldı

Olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri, tarla kenarında bulunan kuyunun içerisinde bir koyun olduğunu tespit etti. Ekipler, güvenli bir şekilde gerçekleştirdikleri çalışma sonucunda koyunu kuyudan çıkardı.

Kurtarılan koyun daha sonra sahibine teslim edildi. Olayda koyunun durumunun ekiplerin müdahalesiyle kontrol altına alındığı öğrenildi.

Balıkesir itfaiyesinden hayvan kurtarma müdahalesi

Balıkesir’de farklı nedenlerle zor durumda kalan hayvanlara yönelik kurtarma çalışmalarında itfaiye ekipleri de görev alıyor. Ortamandıra Mahallesi’nde yaşanan olayda da ekiplerin hızlı müdahalesi sayesinde kuyuya düşen koyun bulunduğu yerden çıkarılarak sahibine ulaştırıldı.

Yetkililer, özellikle tarla ve kırsal alanlarda bulunan kuyuların hayvanlar açısından risk oluşturabileceğine dikkat çekerken, açık ve korumasız kuyuların güvenlik önlemleriyle kapatılmasının önem taşıdığı belirtildi.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?