
Susurluk Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından başlatılan Sıfır Atık Projesi kapsamında okullarda sıfır atık eğitim semineri verdi.
Çevre Bilinci, Geri Dönüşüm ve Sıfır Atık konularında Temizlik İşleri Müdürü Diclehan Sır tarafından verilen eğitim, Şehit Erbil Arslan Ortaokulu, Şerafettin Tunalı Ortaokulu, Şeker ilkokulu ve Nimet Sadık Özyiğit Ortaokulu öğrencilerine düzenlendi.
Susurluk Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Belediye olarak şehrimizi daha temiz, daha yeşil bir hale getirmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu amaçla Sıfır Atık Projesi kapsamında Temizlik İşleri Müdürlüğümüzce düzenlenen seminerlerle öğrencilerimizin bilinçlenmesini hedefliyoruz. Onların da destekleriyle çalışmalarımız daha verimli hale gelecek” denildi. Mustafa ATİK

