Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Altıeylül’de karne heyecanı

Bu haberin fotoğrafı yok

Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, Plevne İlkokulu ile Karamanlar İlkokulu ve Ortaokulu’nda yaz tatiline giren öğrencilere karnelerini dağıttı.

KARNE SEVİNCİNE ORTAK OLDULAR

Plevne İlkokulu’nda yaz tatiline giren öğrenciler karnelerini Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, Altıeylül Kaymakamı Turgay Hakan Bilgin, Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, Altıeylül İlçe Milli Eğitim Müdürü Çetin Keren ve beraberindekilerin elinden alırken Balıkesir’in devlet erkânı da öğrencilerin karne sevincine ortak oldu.

BAŞKAN AVCI YALNIZ BIRAKMADI

Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, Plevne İlkokulu’ndaki ziyaretinin ardından Karamanlar İlkokulu ve Ortaokulu’ndaki karne törenine de katılarak öğrencileri yalnız bırakmadı.

Öğrencilerin geleceğimizin mimarları ve yetiştirilmeyi bekleyen kıymetli birer fidan olduğunu belirten Başkan Avcı, “Bugün Plevne İlkokulu ile Karamanlar İlkokulu ve Ortaokulu’ndaki öğrencilerimizin karne sevincine ortak olarak onları bu heyecanlı ve mutlu günlerinde yalnız bırakmadık.

Gelecek vadeden çocuklarımıza yılın tüm yorgunluğunu atacakları güzel bir tatil geçirmelerini dilerken, yaz tatilini de kitap okuyarak değerlendirmelerini kendilerinden rica ediyorum” dedi.