Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gönen’e Gündüz Bakım Evi yapılacak

Bu haberin fotoğrafı yok

Gönen Belediye Başkanlığı tarafından geçtiğimiz günlerde ihale süreci tamamlanan Gündüz Bakım Evi projesi Karşıyaka Mahallesinde  yapılacak.

Gönen Belediyesi tarafından fizibilite çalışmaları tamamlanan Karşıyaka Mahallesinde 2 bin 534 metrekare alana yapılacak olan ilk Gündüz Bakım Evi Projesinde yaz ve kış bahçesi, uyku odaları, beslenme ve eğlence alanları ile 4 sınıftan oluşarak 100 öğrenciye hizmet verecek.

PALAZ: GELECEĞİMİZ OLAN ÇOCUKLARI YETİŞTİRECEĞİZ

2023 yılı içerisinde yapımı tamamlanacak proje hakkında açıklamalarda bulunan Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz, “Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılını kutlayacağımız 2023 yılının ilk projesi olan Gönen Belediyesi Gündüz Bakım Evi projemizi siz değerli hemşehrilerimle paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Geleceğimizin teminatı olan nice çocuklarımızın yetişeceği bu anlamlı proje şehrimize hayırlı olsun” dedi. (Bülten)