Özel Karesi Temel Lisesi mezuniyet ve diploma töreni velilerin katılımıyla yapıldı. Okul Müdürü Alaattin Yalçın, “Bu öğretim yılında okulumuz 147 öğrencisini mezun ediyor. Böylece 4 yıllık eğitim öğretim sonunda toplumumuza, yüksek öğrenim görme hakkı kazanmış 798 öğrenci kazandırmış oluyoruz” dedi.
Özel Balıkesir Karesi Temel Lisesi mezuniyet ve diploma töreni velilerin katılımıyla yapıldı.147 öğrencinin mezun olduğu törende velilere seslenen Okul Müdürü Alaattin Yalçın, “2015/2016 öğretim yılından itibaren 36 öğretmenle öğrencilerinize hizmet eden kurumumuz 2018/2019 öğretim yılı sonunda eğitim öğretim faaliyetine son veriyor. Açıldığı günden itibaren çağdaş, Atatürkçü, toplumunu seven kişiler yetiştirmeyi amaç edinmiş kurumumuzda öğretim gören öğrencilerimiz; yüksek öğrenime hazırlanma yolunda uğranılması gereken son durak olarak kurumumuzu görmüşlerdir. Bu öğretim yılında okulumuz 147 öğrencisini mezun ediyor. Böylece 4 yıllık eğitim öğretim sonunda toplumumuza, yüksek öğrenim görme hakkı kazanmış 798 öğrenci kazandırmış oluyoruz. Eğitim öğretimin planlı, programlı ciddi bir iş olduğunu her ortamda söyledik. Bizlere emanet ettiğiniz çocuklarınızı bu doğrultuda yetiştirmeye gayret gösterdik. Çocuklarınızın yarının Türkiye’sinde sorgulayan, bilime inanan, hoşgörülü, kendi hakkını korurken, başkalarının hakkına da saygı gösteren kişiler olarak toplum yaşamımızdaki yerlerini alacaklarına inanıyorum. Bu duygularla diplomalarının öğrencilerimize yüksek öğrenimde ilk basamak olmasını temenni ediyor hepinizi saygıyla selamlıyorum” dedi.
Karesi Öğretim Kurumları Kurucu Temsilcisi Ali Aydın da yaptığı konuşmada; “Temel lisemiz faaliyetine bu öğretim yılı sonu son veriyor. Ara sınıflarımızda okuyan öğrencilerimiz; 2019/2020 öğretim yılından itibaren Anaokulu, İlkokul, Ortaokul, Anadolu Lisesi ve Fen Lisesi olarak hizmet verecek ilimiz Küçük Bostancı Mahallesinde yapımı bitme aşamasına gelen BİL-NET kampus okullarımızda hizmet alacaklar. Eğitimin devamlı geliştirilmesi ve çağa uygun hale getirilmesi her eğitimcinin en büyük hedefidir.
Zafer Dershanesi olarak kurulduğumuz yıldan itibaren devamlı gelişme ve büyüme içerisinde olduk. Öğrencilerimizin yarının Türkiye’sinde iyi bir yaşama kavuşmaları en büyük arzumuzdur. Çok çalışarak planlı, disiplinli ve çağdaş bir eğitimle bu arzumuzu yerine getireceğiz. Böylece Atatürkçü, çağdaş, araştıran, insan haklarına saygılı bireyler yetiştirmenin mutluluğunu yaşayacağız” diye konuştu. Mustafa ATİK
