
Susurluk Belediyesi’nin çocuklar için başlattığı ücretsiz İngilizce kursu çocukların akınına uğradı. Ayşegül Özlem Ayyıldız tarafından Susurluk Belediyesi Park Masal Evi’nde ilköğretim düzeyindeki çocuklara haftanın üç günü verilen İngilizce kursu, okulların açık olduğu sürece devam edecek.
Çocuklara neşeli bir şekilde İngilizcenin temel kavramlarını ve günlük konuşmalarında yardımcı olacak gramer bilgisini anlatıldığı kursta 150 çocuk İngilizce temel dil eğitimi alıyor.
Belediye Başkan Yardımcısı Sibel Sarı ile birlikte Masal Evindeki derse katılarak öğrenciler ile sohbet eden Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney, amaçlarının Susurluklu öğrencilerin eğitim kalitesini artırmak olduğunu söyledi.
Güney, “Çocuklarımız geleceğimizdir. Çocuklarımızın gelişimlerine katkıda bulunacak, ilgi alanları doğrultusunda eğitimlerine katkı sağlayacak, beceri kazandıracak programları hayata geçiriyoruz. Düzenlediğimiz İngilizce kursları ile çocuklarımız hem yabancı dil altyapısı öğreniyorlar hem de farklı ülke kültürleri tanıma imkânı buluyorlar” dedi. Çiğdem AKBAY

