
Vali Hasan Şıldak, BİGEP ile eğitim şehri olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Balıkesir’de sık sık okul ziyaretleri gerçekleştiriyor.
Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi (BİGEP kapsamında okul ziyaretlerini sürdüren Vali Hasan Şıldak, Susurluk Anadolu Lisesi’nde öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldi.
Öğretmenlerle toplantı yapan Vali Şıldak, projenin uygulanması hakkında değerlendirmelerde bulundu. Şıldak, eğitimin birinci önceliği olduğunu ve bu eğitim yılının daha da başarılı geçmesi için her türlü çabayı gösterdiklerini ifade etti.
Sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet eden Vali Şıldak, öğrencilerden derslerine sıkı bir şekilde çalışmalarını istedi. Vali Hasan Şıldak’a Susurluk Kaymakamı Muammer Köken, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Tarık Hekimoğlu ve İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı eşlik etti. Çiğdem AKBAY