
Vali Hasan Şıldak ve Kaymakamları eş zamanlı okul ziyareti yaptı. Vali Şıldak, mesaisine Altıeylül İlçesine bağlı Karamanköy Kırsal Mahallesi’ndeki Karamanköy Mehmetçik İlkokulu ve Ortaokulunu ziyaretle başladı. Vali Şıldak'ın ziyaretiyle aynı anda tüm Kaymakamlar da okul ziyareti gerçekleştirdi.
Vali Şıldak, Karamanköy Kırsal Mahallesi’nde öğrenciler bir araya geldiği programda öğretmenlerle de toplantı yaptı. Şıldak, BİGEP öncülüğünde Balıkesir'in eğitim potansiyelinin daha da yüksek hedeflere ulaşabilmesi için başlatılan eğitim seferberliğine öğretmenlerin de heyecanla dahil olmasının çok kıymetli olduğunu söyledi.
Vali Hasan Şıldak ve Kaymakamlar tarafından yapılan ziyaretlerle, Balıkesir genelinde BİGEP ile başlatılan eğitim seferberliğine bir heyecan ve motivasyon kaynağı olarak sürecin canlılığının muhafaza edilmesi amaçlanıyor. Çiğdem AKBAY