
Bandırma Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Halit Sezgin, İstanbul Sanayi Odası’nın ‘Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu’ araştırmasında Bandırma Ticaret Borsası’ndan 3 firmanın yer aldığını açıkladı.
Bandırma Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Halit Sezgin, ‘Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu’ arasına giren Borsa üyelerini tebrik etti.
Başkan Sezgin “2021 yılı üyelerimiz için pandeminin etkilerinin devam ettiği, döviz kurunda sert dalgalanmaların yaşandığı, lojistik, enerji ve hammadde başta olmak üzere hemen her alanda maliyetlerinin olağan üstü arttığı bir yıl olarak geride kaldı.
Ekonomide yaşanan zorluklara ve artan maliyetlere rağmen ‘üretim’ diyerek şehrimizi Türkiye’nin sanayi devleri arasında temsil eden üyelerimiz Banvit Bandırma Vitaminli Yem Sanayi A.Ş. (80.sırada), Hastavuk Gıda Tarım Hayvancılık San. ve Tic. A.Ş. (231.sırada) ve Bu Piliç Entegre Gıda Sanayi A.Ş. (368.sırada) yönetimlerini ve çalışanlarını yürekten kutlar, şahsım ve Bandırma Ticaret Borsası adına başarılarının artarak devam etmesini dilerim” dedi.