
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, yönetim kurulu üyeleri ve Balıkesir şube yönetim kurulu üyeleri, Vali Ersin Yazıcı’yı ziyaret etti.
Balıkesir MÜSİAD Şubesinin açılış törenine katılmak üzere Balıkesir’e gelen Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, Yönetim Kurulu üyeleri ve Balıkesir Şube Yönetim Kurulu Üyeleri, Vali Ersin Yazıcı’yı ziyaret etti.
Kabullerinden dolayı Vali Ersin Yazıcı’ya teşekkür eden MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, MÜSİAD’ın Türkiye’de teşkilatlanmış en yaygın sivil toplum kuruluşu olduğunu ifade etti.
Vali Yazıcı ise; ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan ve yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.
Konuklarına Balıkesir’i anlatan Vali Yazıcı, “İlimiz, verimli toprakları, tarihi, kültürel ve doğal güzellikleri yönünden zengin bir yapıya sahip. Bu il kalıcı ya da geçici olarak gelen herkese kucak açmıştır. Gelenleri en büyük zenginlik unsuru olarak görmüştür. Turizm açısından şehrimizin; doğa turizmi, kültür ve tarih turizmi ile termal turizm alanlarında önemli potansiyele sahip olduğunu görüyoruz. Balıkesir ve ilçeleri termal kaynak zenginliğinin yanı sıra fiziksel ve kimyasal bileşimleri açısından ülkemizin üstün nitelikli şifalı suları arasında yer almaktadır” dedi.
“SANAYİ MERKEZLERİ ÖNEMLİ GÖREVLER ÜSTLENMEKTEDİR”
Devlet olarak her zaman iş dünyasının yanında olduklarını ve ortak paydalarda desteklemeye devam edeceklerini söyleyen Yazıcı, “Sanayi merkezleri kentin kalkınmasında çok önemli görevler üstlenmektedir. Birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz zaman çok güzel işler çıkacaktır ve işler rahatlıkla sonuçlanacaktır. Bizim sivil toplum örgütlerinden beklentimiz, ilin gelişmesi için çaba göstermeleri, proje üretmeleri, imkanları ölçüsünde destek olmaları” dedi.
Ziyaretin sonunda MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, Vali Ersin Yazıcı’ya adına İstanbul’da dikimi yapılan fidanın sertifikasını takdim etti. Mustafa ATİK