
Altıeylül Ağaç İşleri Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi’nin mali genel kurulunda Başkan Kamil Güler ile yönetim kurulunun faaliyetleri ve hesap bilançoları kabul edildi. Güler, “Kooperatifimizde iş yerlerimiz yüzde 95 seviyesine geldi. Bu yıl altyapı çalışmalarına başlayacağız” dedi.
Altıeylül Ağaç İşleri Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi’nin mali genel kurulu Altıntaşlar Düğün Salonu’nda yapıldı. Divan Başkanlığını Erdem Özer’in yaptığı genel kurulda Başkan Kamil Güler ve yönetim kurulunun faaliyetleri ve hesap bilançoları kabul edildi. Genel kurulda konuşan Güler, 2014 yılında başlattıkları Marangozlar Sitesi çalışmalarında bugüne yaptıklarını anlattı.
“İŞ YERLERİMİZ YÜZDE 95 SEVİYESİNE GELDİ”
Sitede bulunan 247 iş yerini yüzde 95 seviyesine getirdiklerini belirten Altıeylül Ağaç İşleri Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Kamil Güler, “2014 yılında Marangozlar Sitesi hikayemiz başladı. 2018 yılında bakanımızın da katılımıyla iş yerlerimizin temelini attık. Kalan sadece alt yapımız. Prefabrik imalatlarımızı yüzde 95 seviyesine çıkarttık. Her gün şantiyede bulunarak işlerimizin hızlı bir şekilde sürmesinin sağladık. 2024 yılında üst yapının tamamını bitirerek alt yapı çalışmalarına hız vereceğiz” dedi.
Üyelere alt yapı çalışmaları hakkında da bilgi veren Kamil Güler, “2021-2022 yıllarına bakanlıktan yetkililere bölgemizi gezdirdik. Bu işe ne kadar emek harcadığımızı anlatıyorum. Ankara’ya bakanlığa sürekli giderek eksikliklerimizi tamamladık. Bu yıl altyapı çalışmalarımıza ağırlık vereceğiz” dedi.

