
Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, ALGEM birimi ‘Başkanla Güne Merhaba’ programı kapsamında İsmail Akçay Parkı ve Plevne Millet Kıraathanesi bahçesinde gençlerle bir araya geldi.
Altıeylül Belediyesi ile vatandaşlar arasındaki en güzel köprüleri kuran ALGEM birimi daha önce çocuklarla gerçekleştirilen ‘Başkanla Güne Merhaba’ programını organize etti. Çocukların hayallerini ve hedeflerini dinleyip onlara yol gösteren Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, bu sefer de genç nesille bir araya gelerek sohbet etti.
Çocuklar, gençler, yetişkinler ve güçlü anneler için başlatılan bu programın çocuklar için gerçekleştirilen birinci kısmından sonra şimdi de gençler için ikinci ‘Başkanla Güne Merhaba’ programı ALGEM birimi tarafından organize edildi. İsmail Akçay Parkı ve Plevne Millet Kıraathanesi bahçesinde ikincisi düzenlenen programın devam ettirilerek başta gençler ve çocuklar olmak üzere tüm Altıeylül’e ulaşılarak güzel sonuçlar ortaya çıkması hedefleniyor.
AVCI: BİZLER SİZE ÇOK DEĞER VERİYORUZ
“Genç nesilleri geleceğimiz olarak görüyoruz ve onlara yatırım yapmaktan da geri durmuyoruz” diyen Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, gençlerle yaptığı sohbetle onların talep ve önerilerini de dikkatle dinleyerek gerekli talimatları verdi.
Avcı, “Daha önce de çocuklarımız ile bir araya gelerek bu etkinliği gerçekleştirmiştik. Bugün de gençlerimiz ile bir araya gelerek güzel bir etkinliğe ev sahipliği yapmış olduk. Bizim amacımız gençlerimize dokunabilmek ve onlara doğru yolda vatana, millete ve tüm dünyaya hayırlı birer insan olmaları hususunda rehber olabilmektir. Bizler imkânlar el verdiği ölçüde her zaman gençlerimizin yanındayız ve yine imkânların müsaade ettiği ölçüde gençlerimizin isteklerini yerine getirmeye çalışıyoruz.
Buradan gençlerimize sesleniyorum. Sizler bizim geleceğimizsiniz. Size yapılan yatırım sadece bizlerin değil, sizlerin de geleceğine yapılmış yatırımlardır. Kendinizi değerli görün ve ben bu ülke için ne yapabilirim diye düşünün. Eğer bir projeniz, bir fikriniz ya da gerçekleşmesini istediğiniz bir hayaliniz varsa lütfen çekinmeden bize ulaşarak bildirin. Bizler size çok değer veriyoruz” dedi. Çiğdem AKBAY

