BIST 100
14.321,19 1,53%
DOLAR
46,9994 0,04%
EURO
53,6433 -0,10%
GRAM ALTIN
6.129,86 -1,54%
FAİZ
40,75 0,00%
GÜMÜŞ GRAM
87,94 -2,81%
BITCOIN
62.771,00 -2,17%
GBP/TRY
62,9676 -0,04%
EUR/USD
1,1407 -0,08%
BRENT
79,26 4,28%
ÇEYREK ALTIN
10.022,32 -1,54%
Balıkesir Açık
Balıkesir hava durumu
22 °

Altıeylül’de bayram hazırlıkları tamam

Altıeylül Belediyesi, vatandaşların daha sağlıklı koşullarda Kurban ibadetini yerine getirebilmesi adında kurban kesim öncesi ve sonrasında geçen süreçte tüm önlemleri ve dezenfekte çalışmalarını titizlikle yürütecek.

Altıeylül Belediyesi Kurban Bayramı’nda, kurban kesim hizmetiyle vatandaşlara hizmet verecek. Belediye Temizlik işleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Kurban Bayramı ve kurban kesim işlemleri süresince oluşabilecek çevre kirliliği ve kötü kokuların önüne geçebilmek için 7/24 sahada olacak. Altıeylül’de ibadethaneler başta olmak üzere kapsamlı bir bayram temizliğine başlayan personel, Kurban Bayramı süresince de çalışmalara devam edecek.

KURBAN KESİM ÜCRETİ 150 LİRA

Altıeylül Belediyesi tarafından Kurban Bayramı’nın ilk günü Kepsut Yolu Hayvan Pazarı ve Bahçelievler Mahallesi Çarşamba Pazarı’nda kurban kesim hizmetinden faydalanmak isteyen vatandaşlar, Altıeylül Belediyesi Beyaz Masalara müracaat ederek 150 lira karşılığında bu hizmetten yararlanabilecek.

Kırsal mahallelerde kurban ibadetini yerine getirecek vatandaşlar içinde Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerce kurban çukurları açılarak kesim sonrası artıklarının oluşturabileceği kötü görüntü ve kokunun önüne geçilecek.

AVCI: HUZUR İÇİNDE BİR BAYRAM DİLİYORUM

Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, “Çok şükür ki Ramazan Bayramı’nda olduğu gibi Kurban Bayramı’nda da bir araya gelerek bayramları bayram gibi yaşamaya devam edeceğiz. Altıeylül Belediyesi olarak vatandaşlarımızın huzur içinde mutlu bir bayram geçirebilmesi için tüm birimlerimizle Altıeylül sakinlerinin hizmetinde olacağız.

Kurban kesim hizmetinin yanı sıra ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere kurban eti bağışında bulunmak isteyen vatandaşlarımız, kurban etlerini bayramın ilk günü Çarşamba Pazarı’nda bulunan kurban etleri teslim noktamıza gelerek gerçekleştirebilir. Vatandaşlarımızın bağışta bulundukları etler, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüzce ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak. Mevla’m şimdiden hepimizin ibadetlerini kabul eylesin inşallah. Huzur içinde bir bayram diliyorum” dedi. Çiğdem AKBAY

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?