BIST 100
10.344,36 0,27%
DOLAR
41,8435 0,06%
EURO
48,7149 0,30%
GRAM ALTIN
5.627,89 1,05%
FAİZ
40,66 -0,12%
GÜMÜŞ GRAM
70,76 2,22%
BITCOIN
112.623,00 -0,38%
GBP/TRY
55,8912 0,30%
EUR/USD
1,1635 0,24%
BRENT
62,36 -0,05%
ÇEYREK ALTIN
9.201,60 1,05%
Balıkesir Az Bulutlu
Balıkesir hava durumu
18 °
  • ANASAYFA
  • GÜNCEL
  • Atlas bebeğin geleceğine yatırım için tarla satın aldılar

Atlas bebeğin geleceğine yatırım için tarla satın aldılar

İstanbul Üsküdar’dan Sındırgı’ya gelen Saka ailesi de bir buçuk aylık bebekleri Atlas’ın geleceğine katkı sağlamak için tarla alımı gerçekleştirdi.

sındırgı

Son yıllarda emlak değeri hızla artan Balıkesir'in doğal şehir ünvanlı ilçesi Sındırgı ilçesi ve yatırımcıların en çok tercih ettiği bölgelerden birisi olmaya devam ediyor. İstanbul Üsküdar'dan Sındırgı'ya gelen Saka ailesi de bir buçuk aylık bebekleri Atlas'ın geleceğine katkı sağlamak için tarla alımı gerçekleştirdi.

Termal kaynakları, verimli topraklara ve eşsiz doğal güzelliklere sahip ilçe yatırımcılar için de her alanda cezbedici özellikler barındırıyor. Emlak sektörünün ve tapu değişim hızının da yüksek olduğu ilçe özellikle şehir stresinden uzaklaşmak isteyen İstanbul, Bursa gibi büyükşehirden gelen yatırımcıların, doğallık isteyenlerin adresi haline geldi.

Geleceğe en büyük yatırım toprak

İstanbul Üsküdar'dan Sındırgı'ya gelen Saka ailesi de bir buçuk aylık bebekleri Atlas'ın geleceğine katkı sağlamak için tarla alımı gerçekleştirdi.

Toprağın her zaman değer kazandığını ve çocuklarının geleceğine bir katkı sağlamak istediklerini belirten Mert Saka “ İstanbul Üsküdar'dan Balıkesir Sındırgı'ya geldim. Oğlum Atlas'ın geleceği için takılan takılarla bin 895 metre tarla aldım. Bir buçuk aylık oğlum. Anne baba imzası olması ile 18 yaş altı tapu da alınabiliyor. Biz de tapuyu oğlumuzun üzerine yaptık. İnşallah geleceğine katkı olur.” dedi.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?