
Çoklu Baroya karşı Ankara’da miting yapmak isteyen Barolar yine engelle karşılaştı. TBMM’ne girmelerine izin verilmeyen Baro Başkanları geceyi banklarda nöbet tutarak geçirdi.
CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın da Balıkesir Baro Başkanı Erol Kayabay’ı ziyaret etti, avukatlarla görüştü. Avukatların yürüyüşüne de Ankara Valiliği’nin bir gün önceki salgının engellenmesi adına her türlü toplantı, gösteri yürüyüşü benzeri faaliyetlerin 15 gün süreyle kısıtlanması yönündeki kararı gerekçe gösterilerek izin verilmedi.
Baro başkanları ve avukatlar polis barikatını aşmak isterken, biber gazı ile karşılaştı, arbede yaşandı. “Bu cübbenin hakkını vereceğiz” deyip geri adım atmayan avukatlar, slogan attı. (Haber Merkezi)

