BIST 100
10.921,17 -0,22%
DOLAR
42,5116 0,16%
EURO
49,2573 -0,03%
GRAM ALTIN
5.698,08 0,40%
FAİZ
38,77 0,00%
GÜMÜŞ GRAM
73,72 1,10%
BITCOIN
91.202,00 -0,23%
GBP/TRY
56,1709 -0,18%
EUR/USD
1,1578 -0,16%
BRENT
63,49 0,24%
ÇEYREK ALTIN
9.316,37 0,40%
Balıkesir Parçalı Az Bulutlu
Balıkesir hava durumu
14 °
  • ANASAYFA
  • GÜNCEL
  • Ayvalık’ta Galatasaray’ın taraftar grubundan Alzheimer hastalarına anlamlı destek

Ayvalık’ta Galatasaray’ın taraftar grubundan Alzheimer hastalarına anlamlı destek

ayvalık

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde kısa bir süre oluşturulan UltrAslan Ayvalık taraftar grubu, ilçedeki ihtiyaç sahibi Alzheimer hastalarına takip cihazı armağan etti.

Ayvalık’ta Galatasaray futbol takımına gönül verenlerce oluşturulan UltrAslan taraftar topluluğu, sosyal sorumluluk bilinciyle örnek bir projeye imza attı. Ayvalık’ta yaşayan DMS ve Alzheimer hastalarının kaybolma riskine karşı takip cihazı temin eden topluluk, bu cihazları Ayvalık Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Müdürlüğü’ne teslim etti.

Ayvalık UltrAslan Taraftar Topluluğu Temsilcisi Can Şadi yaptığı açıklamada, taraftarlık bilincinin yalnızca tribünlerde değil, toplumun her alanında var olabileceğini bir kez daha gözler önüne sermeye çalıştıklarını söyledi. Şadi, “Bu cihazlar sayesinde sevdiklerimizi korumak ve ailelerin kaygısını azaltmak istiyoruz. Herkesin bu tarz projelerde yer alması ve topluma fayda sağlaması gerektiğine inanıyoruz” dedi.
Açıklamaların ardından; Can Şadi ve topluluk üyeleri ihtiyaç sahibi 27 Alzheimer hastasına için temin ettikleri takip cihazlarını Ayvalık Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Mukaddes Gündoğan’a teslim etti.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?