Yayınlanma Tarihi :

Balıkesir Üniversitesi Hukuk Fakültesi İlk Mezunlarını Verdi

Balıkesir Üniversitesi Hukuk Fakültesi İlk Mezunlarını Verdi

Balıkesir Üniversitesi Hukuk Fakültesi, 2024-2025 akademik yılı sonunda ilk mezunlarını verdi. Tarihi bir ana tanıklık edilen mezuniyet töreni, Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi Şehit Fethi Sekin Konferans Salonu’nda düzenlendi.

Törene Balıkesir Cumhuriyet Başsavcısı Abdulkadir Akın, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu, Balıkesir Barosu Başkanı Av. Hakan Topaloğlu, fakülte dekanı Prof. Dr. Mustafa Yasan, üniversite senatosu üyeleri, akademisyenler ve öğrencilerin aileleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda, fakülteyi dereceyle bitiren öğrenciler adına dönem birincisi Muratcan Yağcı bir konuşma yaptı. Yağcı konuşmasında, hukuk eğitimini başarıyla tamamlamanın gururunu yaşadığını dile getirdi.

Rektör Oğurlu: “Bu Gurur Hepimizin”

Törende konuşan Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu, Hukuk Fakültesi’nin ilk mezunlarını vermesinin üniversite adına önemli bir kilometre taşı olduğunu belirterek, “Adaletin temsilcisi olacak bu genç hukukçuların hem mesleklerine hem de ülkemize katkı sağlayacaklarına yürekten inanıyorum. Bu anlamlı başarıda emeği geçen akademik kadromuza ve ailelerimize teşekkür ediyorum,” dedi.

56 Mezun Belgelerini Aldı

2024-2025 mezuniyet döneminde toplam 56 öğrenci hukuk fakültesinden mezun oldu. Törenin devamında dereceye giren öğrencilere plaket ve başarı belgeleri takdim edildi. Mezuniyet belgelerini alan öğrenciler, aileleri ve akademisyenlerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Tören, genç hukukçuların geleceğe umutla bakan gözleriyle son buldu.

Kaynak : Haber Merkezi

YORUM YAP