BIST 100
10.914,10 -1,32%
DOLAR
42,0883 0,66%
EURO
48,4012 0,27%
GRAM ALTIN
5.366,41 0,67%
FAİZ
39,87 0,00%
GÜMÜŞ GRAM
64,62 1,26%
BITCOIN
101.576,00 1,31%
GBP/TRY
54,8440 0,14%
EUR/USD
1,1494 0,10%
BRENT
64,55 0,17%
ÇEYREK ALTIN
8.774,08 0,67%
Balıkesir Parçalı Bulutlu
Balıkesir hava durumu
16 °

Balıkesir’de otobüs takla attı 14 kişi öldü

Sabah saatlerinde Balıkesir-Edremit istikametinde ilerlemekte olan otobüsün takla atması sonucunda 14 kişi hayatını kaybederken 18 kişi de yaralandı.

Zonguldak'tan yola çıktıktan sonra Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi Çevre Yolu'nu kullanarak Edremit istikametine seyir halinde olan yolcu otobüsü, sabah 04:40 sıralarında yoldan çıkarak, takla attı.

Kazanın duyulmasının ardından olay yerine çok sayıda sağlık ve emniyet ekibi sevk edildi. Kazaya müdahale eden ekipler, 11 kişinin kaza mahallinde hayatını kaybettiğini tespit etti. Hastaneye kaldırılan yaralılardan 3'ü de tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken, 18 kişinin ise tedavisi devam ediyor.

Trafik kazasının yaşandığı yerde incelemelerde bulunan Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, yetkililerden bilgi aldıktan sonra, hastanede tedavisi devam eden yaralıları ziyaret ederek, yakınlarıyla ilgilendi.

Kazanın ardından olay yerine giden Vali Şıldak, kazayla ilgili Karesi Kaymakamı Abdulkadir Demir, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, İl Jandarma Komutanı J Kd. Alb. Tarık Hekimoğlu ve İl Afet ve Acil Durum Müdürü Bayram Şahin'den bilgi aldı.

Ekiplerin olay yerine hızlı bir şekilde intikal etmesiyle yaralı olan vatandaşların Balıkesir'de bulunan 5 farklı hastaneye sevk edilerek tedavilerine başlandı. Vali Şıldak hastanelerde bulunan vatandaşları ziyaret ederek, İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Serkan Kadir Keskin'den durumları hakkında bilgi aldı ve hasta yakınlarıyla ilgilendi.

Vali Şıldak, yaralıların tedavisi, aileleriyle birlikte bütün ihtiyaçlarının karşılanması ve hayatını kaybeden vatandaşlarımızın işlemleri için bütün tedbirlerin alındığını ifade etti. Bu son derece elim kazada vefat edenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileyen Şıldak yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum dedi.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?