Yayınlanma Tarihi :

Balıkesir’de Parklar Yapraklarla Kaplandı

Balıkesir’de Parklar Yapraklarla Kaplandı

Sonbaharın etkisini iyice hissettirdiği Balıkesir’de, çocuk parkları dökülen yapraklarla kaplandı. Şehir merkezindeki bir parkta çekilen görüntüler, doğanın değişen yüzünü yansıtıyor.

Temizlik Çalışmaları Bekleniyor

Yaprakların parkın her köşesini sardığı bu dönemde, vatandaşlar parkların düzenli olarak temizlenmesini bekliyor. Çocukların oyun oynadığı alanlarda biriken yapraklar, özellikle yağışlı havalarda kaygan zemin oluşturarak tehlike yaratabiliyor. Parkı kullanan aileler, belediyelerden bu konuda daha sık temizlik yapılmasını talep ediyor.

Çocuklar Sonbaharın Tadını Çıkarmaya Devam Ediyor

Tüm bu duruma rağmen çocuklar, yapraklarla kaplı parkta oynamaya devam ediyor. Renkli oyun alanları ve bankların çevresindeki yaprak birikintileri, hem görsel olarak güzel bir manzara sunuyor hem de çocuklar için doğayla iç içe bir oyun alanı yaratıyor.

Kaynak : Dilek Unan

YORUM YAP