
Balıkesir şehir merkezinde ikamet ediyor ve yakın bir yerlerde kamp yapmak istiyorsanız bu haber tam size göre. Balıkesir merkeze yakın, çadırınızı alıp gidebileceğiniz yerleri sizler için derledik.
Hem yakın olsun hem de havamız değişsin diyorsanız Balıkesir'e en yakın 2 güzel kamp alanı Çataldağ Ormanları ve Kocaavşar Mahallesinde bulunan çay kenarı. Çataldağ Ormanları'nın eşsiz doğal güzelliği ve bol oksijeniyle şehir merkezinden çok da fazla uzaklaşmadan kamp yapmanız mümkün. Susurluk'a girdiğiniz gibi sağa döndüğünüzde tabelalar sizi Çataldağ'ın o güzel atmosferine ulaştırıyor.
Kocaavşar Mahallesi'nde ise mesire yerinde kamp yapabileceğiniz gibi çay kenarında istediğiniz boş bir alanda da kampınızı kurabilirsiniz. Kocaavşar mesire yeri, İvrindi'ye giderken Gökçeyazı'ya gelmeden sağa döndüğünüzde kısa sürede sizi karşılayacak.
Elbette Balıkesir genelinde birbirinden güzel ve farklı kamp alanları bulunmakta. Erdek Kapıdağ Yarımadası, Kazdağları, Ayvalık, Cunda... Daha çok sayabiliriz. Fakat yakın mesafede sizi şehir merkezinden fazla uzaklaştırmayacak bir yer arıyorsanız çadırınızı, kamp sandalye ve masanızı ve diğer ekipmanlarla yiyecek içeceklerinizi aldığınız gibi buralara gidebilirsiniz.