
Kış Transfer Dönemi çalışmalarına hız veren Aydeniz Et Balıkesirspor'un anlaşma sağladığı üçüncü isim Türk ve Ukrayna vatandaşı, ön libero Cemal Kızılateş oldu.
Kırmızı-beyazlı ekip, yeni transferini "Balıkesirspor’umuz, Ukrayna Ligi takımlarından FC Volyn Lutsk forması giyen Cemal Kızılateş ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı" paylaşımı ile duyurdu.
1994 İstanbul doğumlu olan Cemal Kızılateş, Ukrayna'nın Zirka takımında başladığı futbol hayatını, Arsenal B.T., Vorskla II, Arsenal Kiev, Kolos Kovalivka takımlarında sürdürdükten sonra son olarak da Volyn Lutsk forması giydi.
Volyn Lutsk takımıyla 2020-2021 Sezonu'nda 12 maçta mücadele eden Cemal Kızıltaş, 717 dakika sahada kalırken, 2 gol atıp, 1 de asist yaptı.

