Yayınlanma Tarihi :

Balıkesirspor Pazarspor ile karşılaşıyor

Balıkesirspor Pazarspor ile karşılaşıyor

Baynet İnşaat Balıkesirspor, bugün oynanacak TFF 2. Lig 33. Hafta müsabakasında, puan cetvelinde bir basamak altında yer alan Pazarspor’u konuk edecek. Ligde kalabilme umutlarını taze tutmak isteyen kırmızı-beyazlılar, sahaya 3 puan ihtiyacını acil olarak giderip, motivasyonunu yenileyebilmek hedefiyle çıkacak.

TFF 2. Lig 32. Hafta mücadelesinde deplasmanda Weeocins Kırklarelispor ile karşılaşan Baynet İnşaat Balıkesirspor, golsüz sona eren doksan dakikanın ardından bir puana razı oldu. Böylece sezonun dokuzuncu beraberliğini alan kırmızı-beyazlılar, diğer maçlarda elde ettiği 5 galibiyet ve 18 yenilgi neticesinde hanesine yazdırdığı 21 puanla 18’nci sırada bulunuyor.

Geride kalan 32 karşılaşmada 24 kez gol sevinci yaşayıp, kalesinde ise 54 gol gören Baynet İnşaat Balıkesirspor’un en fazla gol kaydeden oyuncuları beşer golle Sedat Dursun ve İbrahim Halil Çolak oldu.

Geçtiğimiz hafta kendi evinde AFC Kablo Kanalları Uşakspor le karşı karşıya gelen Pazarspor ise henüz 1’nci dakikada Feyyaz Aydil’in golüyle 1-0 öne geçti. Konuk ekip, 21’nci dakikada Cengiz Demir ile skoru eşitlese de 32’nci dakikada Mehmet Cansın Çiçek, Karadeniz ekibini bir kez daha üstünlüğe taşıdı. Ancak 45+1’de Efecan Barlık, skoru 2-2 yaptı.

Maçın ikinci bölümünde eşitliği bozamayan takımlar birer puanla yetinirken, 11’nci kez rakipleriyle puanları paylaşan Pazarspor, diğer maçlarda 2 galibiyet ve 19 mağlubiyet alarak topladığı 17 puanla 19’ncu basamakta yer alıyor.

Bu süreçte 22 gol atıp, 57 gol yiyen Rize temsilcisinde Önder Selimoğlu, Sercan Besler ve İlhan Topatar, dörder gole imza attı.

İKİLİ REKABET

Bugüne kadar 3 defa birbirlerine rakip olan takımlardan Baynet İnşaat Balıkesirspor iki maçtan galip ayrılırken, bir karşılaşma ise beraberlikle tamamlandı. Balkes, sezonun ilk devresinde Pazar İlçe Stadı’nda oynanan maçı da 0-1 kazandı.

BUGÜN, SAAT 15.00’TE

Balıkesir Atatürk Stadyumu’nda Baynet İnşaat Balıkesirspor ile Pazarspor arasında bugün oynanacak TFF 2. Lig Kırmızı Grup 33. Hafta müsabakası, saat 15.00’te başlayacak. Karşılaşmayı İstanbul Bölgesi A Klasman Hakemi Mehmet Türkmen yönetecek. İrfan DUROĞLU

Kaynak : İrfan Duroğlu

YORUM YAP