
Yeni sezon hazırlıklarına başlayan TFF 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Balıkesirspor’un genç oyuncuları sahada çalışmalarına devam ederken, kırmızı-beyazlı ekibin yöneticileri de destek arayışı içinde ziyaretlerini sürdürüyor.
2022-2023 Sezonu’nda TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta puan mücadelesi verecek Balıkesirspor, genç oyunlardan oluşan takım kadrosu ile çalışmalarına devam ediyor. Yeni sezonun hazırlıklarına Muhammet Yılmaz yönetiminde start veren kırmızı-beyazlılar, kendi tesislerinde günde çift antrenman yaparak, güç kazanmaya çalışıyor.
Diğer taraftan ekonomik soruları çözüp, transfer engelini ortadan kaldırabilmek için kaynak arayışlarına ara vermeden devam eden Nedim Ömer başkanlığındaki Balıkesirspor Yönetim Kurulu, maddi ve manevi destek ziyaretlerini de sürdürüyor.
Bu doğrultuda Balıkesir İl Emniyet Müdürü Hasan Onar’ı ziyaret ederek, kendisine forma takdim eden kırmızı-beyazlı yöneticiler, ziyaretin ardından kulübün sosyal medya hesaplarından, “Birlik ve beraberlik çağrımıza destek olan Sayın Hasan Onar’a bizlere gösterdiği samimiyet ve misafirperverlik için teşekkür ederiz” paylaşımı yaptı. İrfan DUROĞLU

