
TFF 1. Lig ekiplerinde Balıkesirspor’da daha güçlü bir yönetim düşüncesiyle yola çıkılan Olağanüstü Genel Kurul, 18 Haziran Cuma günü toplanacak. İlk toplantıda yeterli katılım sağlanmaması halinde kırmızı-beyazlı delegeler, 25 Haziran’da bir kez daha bir araya gelecek.
Balıkesirspor Kulübü Derneği Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı 18 Haziran 2021 Cuma günü, saat 18:00’de Avlu Kongre Merkezi Büyük Kongre Salonu’nda yapılacak. İlk toplantıda yeter sayı sağlanmadığı takdirde 25 Haziran 2021 Cuma günü saat 18:00'da aynı adres ve aynı salonda tekrar toplanılacak.
Toplantıda, Ümit Arslan başkanlığındaki yönetim kurulunun mali ve idari faaliyetleri değerlendirilerek, ibra edilecek. Yeni dönem tahmini bütçesinin oylanmasının ardından gerekli yetkilerin yönetim kuruluna verilmesi hususu görüşülerek, karara bağlanacak.
Olağanüstü Genel Kurul Toplantı gündeminin son maddesi olarak yapılacak seçimler sonucunda yeni dönemde kırmızı-beyazlı kulübe başkanlık yapacak isim ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra Denetleme Kurulu, Disiplin Kurulu, Divan Kurulu, Seçme ve Sicil Kurulu, Balıkesir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Delegeleri ile TFF Delegeleri de belirlenecek.
BAŞKAN DEĞİŞECEK Mİ?
Diğer taraftan, yaptığı istişareler neticesinde Olağanüstü Genel Kurul kararı alan Ümit Arslan’ın kongrede başkan adayı olmak yerine, son dönemde Balıkesirspor’a önemli maddi desteklerde bulunan Uğur Öztürk’ün listesinde yer alması bekleniyor.

