
Balya ilçesinde yapımı tamamlanan İlçe Emniyet Müdürlüğü binası, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Açılışa Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu’nun yanı sıra, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Belgin Uygur, İl Emniyet Müdürü Hasan Yiğit, İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Nurettin Alkan ve AK Parti İl Başkanı Mehmet Aydemir de katıldı. Törende konuşan Vali Ustaoğlu, güvenlik hizmetlerinin daha modern şartlarda yürütüleceğini vurguladı.
Emniyet Personeliyle Buluştu
Açılış sonrası yeni binayı gezen Vali Ustaoğlu, İlçe Emniyet Müdürlüğü personeliyle bir araya geldi. Çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alan Ustaoğlu, emniyet teşkilatının ilçedeki güvenlik ve asayiş hizmetlerine sunduğu katkıyı takdir ettiğini belirtti.
Kaymakamlık ve Kamu Kurumlarında İncelemeler
Balya ziyaretinde Kaymakamlık binasına da uğrayan Vali Ustaoğlu, Kaymakam Zeynep Demir’den ilçede devam eden projeler ve kamu hizmetleri hakkında kapsamlı bilgi aldı. Ardından İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün eski hizmet binası ve Akbaş Mahallesi'nde bulunan Etnografya Müzesi’nde incelemelerde bulunarak yetkililere tavsiyelerde bulundu.
Vatandaşlarla Yakın Temas
Ziyaret programı kapsamında Balya halkıyla da bir araya gelen Vali İsmail Ustaoğlu, vatandaşların ihtiyaç ve taleplerini dinledi. Samimi bir atmosferde gerçekleşen buluşmada Ustaoğlu, devletin her zaman vatandaşının yanında olduğunu vurguladı.

