BIST 100
10.918,51 -1,07%
DOLAR
42,5060 0,09%
EURO
49,5259 -0,01%
GRAM ALTIN
5.749,34 -0,06%
FAİZ
37,98 -0,34%
GÜMÜŞ GRAM
78,09 0,04%
BITCOIN
92.339,00 0,18%
GBP/TRY
56,6797 -0,11%
EUR/USD
1,1644 0,00%
BRENT
63,34 1,07%
ÇEYREK ALTIN
9.400,17 -0,06%
Balıkesir Kapalı
Balıkesir hava durumu
7 °
  • ANASAYFA
  • GÜNCEL
  • Bandırmalı Öğrenci Türkiye Birincisi Oldu! Ödülünü Emine Erdoğan’dan Aldı

Bandırmalı Öğrenci Türkiye Birincisi Oldu! Ödülünü Emine Erdoğan’dan Aldı

ödül töreni

Balıkesir’in Bandırma ilçesinden Nisa Nur Yılmaz, Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘22 Mart Dünya Su Günü’ resim yarışmasında Türkiye birincisi oldu. ‘Buzulların Korunması’ temasıyla gerçekleştirilen yarışmada büyük bir başarıya imza atan Yılmaz, çevre bilinci ve sanatsal yeteneğiyle dikkat çekti.

Ödülünü İstanbul’da Aldı

Türkiye genelinde binlerce öğrencinin katıldığı yarışmada birinci olan Bandırma Şehit Süleymanbey Ortaokulu öğrencisi Nisa Nur Yılmaz, ödülünü İstanbul’da düzenlenen törende aldı. Ödül takdimini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan ve Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı gerçekleştirdi.

Balıkesir’e Gurur Yaşattı

Nisa Nur Yılmaz’ın başarısı Balıkesir’de büyük gurur yaşattı. İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, öğrencinin yeteneği ve çevreye duyarlılığıyla örnek olduğunu belirterek, “Bu anlamlı başarı, Nisa Nur Yılmaz’ın sanata ve doğaya olan duyarlılığını gözler önüne serdi. Öğrencimizi, öğretmenlerini ve ailesini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Bandırma Şehit Süleymanbey Ortaokulu, Türkiye çapında kazandığı bu başarıyla eğitimde kalitesini bir kez daha kanıtlamış oldu.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?