
Balıkesir Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (BASKİ) İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığına Ali Battal atandı.
Ali Battal’ın Eğitim ve Kariyer Geçmişi
1980 yılında Çandır Köyü’nde doğan Ali Battal, eğitim hayatına Karesi Ortaokulu’nda başladı, lise öğrenimini ise Muharrem Hasbi Koray Anadolu Lisesi’nde tamamladı. Askeri eğitimini Jandarma Okullar Komutanlığı’nda alan Battal, Tarım alanında ön lisans, İşletme Fakültesi'nde lisans ve Balıkesir Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü’nde yüksek lisans eğitimini tamamladı.
15 Yıllık Jandarma ve Belediyecilik Tecrübesi
Jandarma Genel Komutanlığı bünyesinde 15 yıl boyunca çeşitli bölgelerde görev yapan Battal, ardından Şanlıurfa Belediyesi’nde Özel Kalem ve Zabıta Müdürlüğü görevlerini üstlendi. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nde Bölge Koordinatörlüğü yapan Battal, BASKİ Genel Müdürlüğü’nde de İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesinde çeşitli kademelerde görev aldı.

