BAÜN Senato ve Yönetim Kurulu Toplantısı Savaştepe’de Gerçekleştirildi
Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Olağan Yönetim Kurulu ve Senato Toplantısı, Savaştepe Meslek Yüksekokulu’nun organizasyonuyla Savaştepe Belediyesi Ethem Çavuş Kültür Merkezi’nde yapıldı. Toplantılara Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu başkanlık etti.
Toplantılara, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cevdet Avcıkurt, Prof. Dr. Murat Doğdubay, Prof. Dr. Fatih Satıl ile birlikte yönetim kurulu ve senato üyeleri katıldı. Savaştepe Kaymakamı Mehmet Faruk Saygın da toplantıyı ziyaret ederek, Rektör Prof. Dr. Yücel Oğurlu ve senato üyelerini Savaştepe’de ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu ifade etti.
Olağan Gündem Maddeleri Görüşüldü
Toplantılarda, üniversite yönetimine yönelik olağan gündem maddeleri ele alındı. Eğitim, araştırma ve üniversitenin stratejik hedeflerine yönelik konuların yanı sıra, üniversite ile bölgenin iş birliğini güçlendirmeye yönelik çeşitli konular değerlendirildi.
Rektör Oğurlu’dan Savaştepe MYO’ya Ziyaret
Rektör Prof. Dr. Yücel Oğurlu, programı kapsamında Savaştepe Meslek Yüksekokulu’nu da ziyaret etti. Ziyarette Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cevdet Avcıkurt, Prof. Dr. Murat Doğdubay, Prof. Dr. Fatih Satıl ve Genel Sekreter Yemliha Yanar da yer aldı.
Savaştepe Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Bilal Yıldırım ve okul personeli tarafından karşılanan Rektör Oğurlu, okulda yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Akademik ve idari personelin özverili çalışmalarını takdir eden Rektör Oğurlu, başarı dileklerini iletti.
Bölgesel İş Birliği Vurgusu
Savaştepe’de gerçekleşen bu toplantılar, Balıkesir Üniversitesi’nin şehir ve ilçelerle olan bağlarını güçlendirme adına önemli bir adım olarak değerlendirildi. Üniversite yönetimi, bölgesel kalkınmaya katkı sağlama hedefiyle çalışmalarını sürdüreceğini vurguladı.