BIST 100
12.270,18 0,17%
DOLAR
49,1608 0,05%
EURO
55,2542 -0,15%
GRAM ALTIN
6.572,90 0,46%
BITCOIN
86.568,00 0,87%
FAİZ
39,83 0,00%
GÜMÜŞ GRAM
97,08 1,76%
GBP/TRY
65,1198 0,01%
EUR/USD
1,1232 -0,20%
BRENT PETROL
100,64 -1,26%
ÇEYREK ALTIN
10.746,69 0,46%
Balıkesir Açık
Balıkesir hava durumu
13 °
  • ANASAYFA
  • GÜNCEL
  • Büyükşehir’den 1 Mayıs’ta ücretsiz ulaşım hizmeti

Büyükşehir’den 1 Mayıs’ta ücretsiz ulaşım hizmeti

İşçi ve emekçinin safında yer alan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, tüm resmi ve dini bayramlarda olduğu gibi ‘1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde de şehir genelinde toplu ulaşımı ücretsiz hale getirdi.

ücretsiz

İşçi ve emekçinin safında yer alan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, tüm resmi ve dini bayramlarda olduğu gibi ‘1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde de şehir genelinde toplu ulaşımı ücretsiz hale getirdi.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, tüm resmi ve dini bayramlarda olduğu gibi işçinin, emekçinin bayramı ‘1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde de şehir genelinde toplu ulaşımı ücretsiz hale getirdi. Balıkesir genelinde hizmet veren BTT ve Bandırma AŞ’ye ait araçlarda geçerli olan ücretsiz ulaşım hizmeti sayesinde tüm vatandaşlar; birlik, dayanışma ve haksızlıklarla mücadelenin simgeleşen bayramı ‘1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’ kutlamalarına rahatlıkla ulaşım sağlayabilecek.

‘EMEKÇİLERİN SAFINDA YER ALIYORUZ’

İşçi ve emekçilerin her daim yanlarında olduklarını ifade eden Başkan Ahmet Akın, “Tüm işçi ve emekçi kardeşlerimin ‘1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü içtenlikle kutluyorum. Biz; halkın, emekçinin safında yer alan bir yönetim anlayışıyla güzel şehrimiz Balıkesir’i yönetiyoruz. Balıkesir, emekçi kardeşlerimiz sayesinde; refahı yüksek, huzurlu ve mutlu bir şehir olacak. Balıkesir’i, el birliğiyle işçi kardeşlerimizle kalkındıracak çok daha iyi yerlere getireceğiz” diye konuştu.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?