Yayınlanma Tarihi :

CHP, Afrin şehitlerine lokma döktü

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanlığı, Afrin’de hayatını kaybeden Mehmetçikler için lokma hayrı yaptı. CHP İl Başkanı Serkan Sarı ve Milletvekili Ahmet Akın, şehitlerin acısını yüreklerinde hissettiklerini belirterek, operasyondaki Mehmetçiklere dua yolladıklarını söyledi.

CHP İl örgütünün Kurtdereli Mehmet Pehlivan Heykeli önünde düzenlediği lokma hayrına İl Başkanı Serkan Sarı, Milletvekili Ahmet Akın, Altıeylül İlçe Başkanı Haydar Çuhadar, Karesi İlçe Başkanı Dilek Yalçın ve partililer katıldı.

İl Başkanı Serkan Sarı, “Zeytin Dalı Harekatı’nda bir çok Mehmetçiğimiz şehit oldu. Yitirdiğimiz canlara çok üzüldük. Şehitlerimizin ruhu şad olsun. Biz Misakı Milli sınırlarımızın bütünlüğünü savunuyoruz. Dün de bugün de Ordumuzun ve Mehmetçiğimizin yanındayız. Operasyonun siyasete alet edilmemesini istiyoruz” dedi.

CHP Milletvekili Ahmet Akın da; Kuva-yı Milliye şehri Balıkesir’den Afrin’de hayatını kaybeden şehitlere Allah’tan rahmet dilediklerini söyledi. Akın, “Kurtuluş Savaşı’na büyük katkı veren Balıkesir’den Afrin’e Mehmetçiklerimize selam ve dua gönderiyoruz. Şanlı Ordumuzun yanındayız” diye konuştu. Mahmut ACARÖZ

Kaynak : İrfan Duroğlu

YORUM YAP