DOLAR28,9301% 0.01
EURO31,2284% 0.22
STERLIN36,3634% 0.03
FRANG33,0892% 0.11
ALTIN1.885,70% 0,10
BITCOIN1.275.6970.222

Deniz patlıcanı can aldı

Yayınlanma Tarihi :

Ayvalık’ın Altınova Mahallesinde, deniz patlıcanı toplamak için dalış yapan Murat İnan, 30 metre derinlikte vurgun yiyerek hayatını kaybetti.

Samsundan bir ay önce dört arkadaşıyla birlikte Ayvalık’ın Altınova Mahallesine gelen 60 yaşındaki balıkçı Murat İnan, Turay Akbulut isimli balıkçıya ait ‘Akdemir 1’ adlı tekneyle Altınova Limanı’ndan dün saat 13:00 sıralarında denize açıldı. Deniz patlıcanı çıkarmak için 30 metre derinliğe kompresörle dalış gerçekleştirdi. Vurgun yiyen İnan, halat vasıtasıyla yukarıdaki arkadaşlarına uyarı verdi. Teknedeki arkadaşları tarafından su yüzüne baygın halde çıkarılan İnan, hemen Altınova Limanına getirildi. Ancak burada hazır bekleyen 112 Acil Sağlık ekibi, İnanın hayatını kaybettiğini belirledi.

Ayvalık Cumhuriyet Savcısı’nın, teknede inceleme yapmasından sonra Ayvalık Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırılan Murat İnanın cenazesi, ardından otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Hayatını kaybeden İnanın evli ve 4 çocuk babası olduğu öğrenildi. Murat İnan ile aynı teknede bulunan arkadaşları ise olayla ilgili olarak Altınova İskele Jandarma Komutanlığında ifade veriyor. (Haber Merkezi)

YORUM YAP