
Fitoterapi Uzmanı Dr. Ümit Aktaş, Burhaniye Belediyesi tarafından bu yıl 15’nci kez düzenlenen ‘Zeytin ve Zeytinyağı Hasat Şenliği’nde, Burhaniyelilerle bir araya gelecek.
Dr. Ümit Aktaş, hasat şenliği kapsamında 26 Ocak Cumartesi günü Reha Yurdakul Salonu’nda saat 14:00’te ‘Sağlık Mucizesi Zeytinyağı’ başlıklı konuşmasında, zeytinyağının faydalarını, sunduğu mucizevi etkiyi anlatıp, ilaçsız yaşam önerilerinde bulunacak.
Dr. Ümit Aktaş, konuşmasının ardından saat 15:00’te kitaplarını okuyucuları için imzalayacak. Her konuşmasında, katıldığı televizyon programlarında zeytin ağacının her şeyiyle şifa olduğunu belirten Dr. Ümit Aktaş, hasat şenliğinde zeytinyağının faydalarını anlatırken, zeytinyağı satın alırken nelere dikkat etmeliyiz, nasıl tüketmeliyiz, hangi yağlardan uzak durmalıyız gibi soruları da yanıtlayacak. (Haber Merkezi)

