Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Edremit Belediyesi’nde Personel Eğitimi Başladı

Bu haberin fotoğrafı yok

Edremit Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından belediye bünyesindeki ilgili personele Kamu İhale Mevzuatı ile ilgili eğitim semineri veriliyor.

Edremit Belediyesinin düzenlediği Kamu İhale Mevzuatı seminerinde ilgili müdürlüklerin personelleri eğitim görüyor. İlçedeki vatandaşlara en iyi hizmeti sunmak için, hizmet kalitesi artırmak, verimli bir çalışma ortamı oluşturmak adına Edremit Belediyesinin verdiği kurum içi eğitim seminerleri devam ediyor.

Kurumsallığın sağlanması ve personelin işleyişi kolaylaştırması adına düzenlenen seminerde Muhasebat Başkontrolörü ve Kamu İhale Uzmanı Ahmet Arslan tarafından ihale ve ihale mevzuatı konularıyla beraber değişen yönetmeliklerle ilgili bilgilendirme ve eğitim veriliyor. (Haber Merkezi)